Συλλήψεις καταζητούμενων σε Κακαβιά και Ρόδο

Στην πατρίδα του είχε καταφύγει ένας 23χρονος Αλβανός κακοποιός που καταζητούνταν από τον Ιούλιο του 2012, αλλά πίστεψε ότι θα κατάφερνε να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να γίνει αντιληπτός! Όμως, μόλις πήγε να... 
περάσει από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς, τον συνέλαβαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο των στοιχείων του νεαρού αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και κατά συρροή, τα οποία είχαν εκδοθεί από το Στ’ Τμήμα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Έτσι, του έβαλαν αμέσως χειροπέδες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου εκκρεμούσε σε βάρος ενός 26χρονου Έλληνα που κατηγορείται για συμμετοχή σε υπόθεση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

*** Οι αστυνομικοί του ίδιου τμήματος συνέλαβαν και άλλον ένα καταζητούμενο! Πρόκειται για έναν 64χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, που είχαν εκδοθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Ο καταζητούμενος, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών και χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου